'Slappe hap!' Vechtsportautoriteit onder vuur door kickboks grondlegger Nieuws
Nieuws

'Slappe hap!' Vechtsportautoriteit onder vuur door kickboks grondlegger

'Slappe hap!' Vechtsportautoriteit onder vuur door kickboks grondlegger

Thom Harinck is een van de grondleggers van het kickboksen in ons land. De Amsterdammer heeft het hart top de tong, en laat dit vandaag blijken met ongezouten kritiek op het beleid van de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).

Als het om kickboksen gaat hoeft niemand Harinck iets te vertellen, over de randzaken er om heen ook niet. De door de wol geverfde kickbokspionier heeft in zijn carrière genoeg gezien. Vandaag neemt Harinck de VA onder vuur voor haar beleid, die hij maar een slappe hap vindt (lees verder onder Twitter bericht).

In het geval van Harinck wijst haar naar de VA die het accepteert dat Glory morgen in België een groots event organiseert. ,,Waarom in België, omdat men zich niet kan vinden in ons doping beleid in Nederland. NOCNSF en de vechtsport autoriteit staan er bij en kijken er naar", schrijft Harinck.

Slappe hap

,,Vechten wel Nederlanders. Hiermee weer aangetoond dat de autoriteit een slappe hap is dat men dit accepteert! Osu. " Harinck is overigens niet de enige die kritiek heeft op de VA, zo zijn er een aantal notabelen uit de diverse vechtsport bonden die zich niet kunnen vinden in het beleid van de VA.

Echter lijken deze uit angst voor de VA niet met naam en toenaam hun grieven openbaar te willen maken. Althans nog niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws