Slachtoffer eist groot bedrag van Mike Tyson: Bokslegende afgeperst Nieuws
Nieuws

Slachtoffer eist groot bedrag van Mike Tyson: Bokslegende afgeperst

Slachtoffer eist groot bedrag van Mike Tyson: Bokslegende afgeperst

Een advocaat van Melvin Townsend heeft geëist dat Mike Tyson bijna een half miljoen dollar betaalt voor een incident van in een vliegtuig welke plaatsvond in 2022. Tyson's advocaat spreekt van afpersing.

Het heeft even geduurd, maar de vervelende vliegtuigpassagier die Mike Tyson tot een vechtpartij uitdaagde, heeft uiteindelijk een civiele rechtszaak aangespannen tegen de bokslegende.

Het incident in April 2022

Het oorspronkelijke incident vond plaats in april 2022. Een video van de situatie toonde een zichtbaar dronken 37-jarige Melvin Townsend die over de rug van Tyson's stoel hing en onophoudelijk nonsens naar hem uitsprak. Een andere willekeurige passagier nam de interactie op vanaf de andere kant van het vliegtuig en leverde de beelden aan TMZ.

"Een dronken kerel probeert te praten met Tyson," zei hij, lachend. "Hij weet niet hoe hij zich moet gedragen. Tyson kijkt uit, man, dit is gek als de pest."

Tyson's reactie in het vliegtuig

Verschillende clips laten zien hoe Melvin zich als een dwaas gedraagt en blijft praten tegen Tyson, die hem probeerde te negeren. In de volgende opname draaide Tyson zich om en begon klappen uit te delen in het gezicht van Melvin. Het laatste beeld? Een bedroefde Melvin die mokt nadat hij tot zwijgen is gebracht.

De video had als titel 'Stoeien met Gevolgen' kunnen hebben en ingediend kunnen worden voor de Oscars voor Beste Korte Documentaire. In plaats daarvan zal het waarschijnlijk worden opgenomen in de aanstaande rechtszaak.

Geen aanklachten tegen Tyson, maar wel een financiële eis

Er werden geen aanklachten ingediend tegen Tyson voor het incident, maar een advocaat heeft nu een schadevergoeding van $450.000 geëist van Tyson. Let op, dit is geen rechtszaak, hoewel de advocaat dreigde met "het voorbereiden van de zaak van de heer Townsend voor het indienen van een rechtszaak" als Tyson niet zou betalen.

"Ik heb een afpersingsbrief ontvangen gerelateerd aan de pesterijen van een aanstichter tegen Mike een jaar geleden en de nasleep," antwoordde Tyson's veel beter betaalde advocaat. "Er zal geen afpersingsbetaling plaatsvinden."

Tyson's spijt over het vliegtuigincident

Dat betekent niet dat "Iron Mike" geen spijt heeft van wat er is gebeurd. In een interview bij Jimmy Kimmel twee maanden na het incident klonk hij verontschuldigend.

"Ik ben normaal gesproken goed in dit soort dingen," zei Tyson. "Ik denk dat het gewoon zijn beurt was. Ik had ongelijk. Dat had nooit mogen gebeuren. Dat is mijn primitieve kinderfase. Ik had dat niet moeten doen, maar ik was geïrriteerd, moe, high, boos, ja. Shit gebeurt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws