Jiu-Jitsu expert zet metro lastpak op zijn plek! 'Niet meer doen' Nieuws
Nieuws

Jiu-Jitsu expert zet metro lastpak op zijn plek! 'Niet meer doen'

Jiu-Jitsu expert zet metro lastpak op zijn plek! 'Niet meer doen'

In deze tijd van voortdurende gevaren kunnen onschuldige mensen zich niet meer veilig voelen in het openbaar vervoer. Een jiu jitsu expert die opstond om een vervelende knaap in de metro op zijn plek te zetten gaat viraal.

Het incident begon toen de man met ontbloot bovenlijf begon te schreeuwen en een andere jongen uitdaagde, waardoor andere passagiers bang werden. Gelukkig was er een jiu jitsu expert in de buurt die opstond om het incident aan te pakken.

Jiu Jitsu expert bedwong de amok maker

Hij confronteerde de amok maker en hield hem vast terwijl hij duidelijk liet weten dat dit soort ongepast gedrag niet getolereerd wordt. Eén van de passagiers merkte op dat het altijd goed is om mensen zoals de Jiu Jitsu man in je buurt te hebben als je ooit in problemen raakt!

Deze heldhaftige daad herinnert ons eraan dat we allemaal verantwoordelijkheid dragen voor elkaars veiligheid en welzijn, of we nu experts in vechtsport zijn of niet!

5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws