Sexy foto's Ebanie Bridges verwijderd door Instagram! 'Hier staan ze nog' Nieuws
Nieuws

Sexy foto's Ebanie Bridges verwijderd door Instagram! 'Hier staan ze nog'

Sexy foto's Ebanie Bridges verwijderd door Instagram! 'Hier staan ze nog'

Ebanie Bridges is woedend over het feit dat haar sexy kiekjes door Instagram zijn verwijderd. De bokskampioene vindt het dan een partij azijn zeiken.

Er kan met recht gezegd worden dat Ebanie Bridges de meest sexy bokser op de planeet is. Zij kan dan ook rekenen op een grote schare fans die haar niet alleen om haar boks kwaliteiten volgen. In de ring een beest en daarbuiten een aantrekkelijke vrouw.

Bridges startte recentelijk een OnlyFans account

Maar dat zit niet iedereen lekker, sterker nog een aantal foto's van de boksster werden door Instagram verwijderd. Echter zijn deze nog wel op een aantal websites te zien KLIK HIER!. Bridges poste het bericht waarin Instagram haar op de hoogte bracht van de verwijdering.

Bridges startte recentelijk een OnlyFans account waar zijn onthullende foto's en video's van zichzelf plaatst. De bokser vindt overigens wel dat de personen die haar foto's aangeven op social media geen leven hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws