Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account Nieuws
Nieuws

Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account

Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account
Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account

Cindy Dandois staat het liefste in de MMA-kooi. Echter gooide zoals bij veel sporters de coronapandemie flink roet in het eten. Maar de Belgische schone vond een manier om te overleven.

De Belgische Cindy Dandois vocht ooit kortstondig bij de grootste MMA-oegansatie ter wereld UFC. Zij werd keihard aan de kant gezet, na slechte een partij die zij verloor van Alex Davis. De blondine vervolgde haar carrière onder andere bij Bellator MMA.

Geen geluk

Dandois vocht haar laatste wedstrijd in december 2019. Zij versloeg Eleni Mytilinaki, maar daarna werd het stil. Professional Fighter League kwam om de hoek kijken en bood de knappe vechter een contract aan. Echter zorgde de coronapandemie voor een lange gedwongen rust periode.

Maar Dandois die in het dagelijks leven lerares is op en school en ook haar Gym moest sluiten bleef positief. De schulden stapelde zich op maar toch zette zij niet bij de pakken neer.

Geen sex

Een slimme zet bleek het openen van en Onlyfans-account waar geïnteresseerden tegen betaling een intieme kijkje kunnen nemen. ,,Er is veel haat jegens mij geweest vanwege mijn Onlyfans-pagina, maar ik heb er geen spijt van", zegt Dandois tegen Vice Sports.

,,Ik ben moeder van vijf kinderen en heb een oma die in de buurt woont. Ik moet voor deze mensen zorgen. Geld is een noodzaak. Ik heb bij de start mijn grenzen gesteld. Betalende fans kunnen een beetje extra inhoud zien, maar niets naakt. Ik doe geen porno."

,,Het is meer als cock teasing. Als ik deze bron van inkomsten niet had gehad, zou het het einde van mijn carrière zijn geweest. Ik ben sowieso geen preuts iemand. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws