Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account

Sexy Belgische MMA-vechtster overleeft dankzij Only fans account

Cindy Dandois staat het liefste in de MMA-kooi. Echter gooide zoals bij veel sporters de coronapandemie flink roet in het eten. Maar de Belgische schone vond een manier om te overleven.

De Belgische Cindy Dandois vocht ooit kortstondig bij de grootste MMA-oegansatie ter wereld UFC. Zij werd keihard aan de kant gezet, na slechte een partij die zij verloor van Alex Davis. De blondine vervolgde haar carrière onder andere bij Bellator MMA.

Geen geluk

Dandois vocht haar laatste wedstrijd in december 2019. Zij versloeg Eleni Mytilinaki, maar daarna werd het stil. Professional Fighter League kwam om de hoek kijken en bood de knappe vechter een contract aan. Echter zorgde de coronapandemie voor een lange gedwongen rust periode.

Maar Dandois die in het dagelijks leven lerares is op en school en ook haar Gym moest sluiten bleef positief. De schulden stapelde zich op maar toch zette zij niet bij de pakken neer.

Geen sex

Een slimme zet bleek het openen van en Onlyfans-account waar geïnteresseerden tegen betaling een intieme kijkje kunnen nemen. ,,Er is veel haat jegens mij geweest vanwege mijn Onlyfans-pagina, maar ik heb er geen spijt van”, zegt Dandois tegen Vice Sports.

,,Ik ben moeder van vijf kinderen en heb een oma die in de buurt woont. Ik moet voor deze mensen zorgen. Geld is een noodzaak. Ik heb bij de start mijn grenzen gesteld. Betalende fans kunnen een beetje extra inhoud zien, maar niets naakt. Ik doe geen porno.”

,,Het is meer als cock teasing. Als ik deze bron van inkomsten niet had gehad, zou het het einde van mijn carrière zijn geweest. Ik ben sowieso geen preuts iemand. “

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page