SEX VIDEO RECHTSZAAK: UFC Baas Dana White aangeklaagd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / SEX VIDEO RECHTSZAAK: UFC Baas Dana White aangeklaagd

SEX VIDEO RECHTSZAAK: UFC Baas Dana White aangeklaagd

UFC-president Dana White reageerde zaterdag op een afpersing rechtszaak die tegen hem was aangespannen.

Ernesto Joshua Ramos, klaagt White aan wegens contractbreuk. In de civiele rechtszaak, die vrijdag is ingediend, Ramos beweert dat White een overeenkomst heeft geschonden die Ramos $ 450.000 zou hebben opgeleverd omdat hij de naam van White niet had bekendgemaakt.

Op bed vastgebonden

White zou te zien zijn in een video waar hij sex heeft met een vrouw. De vrouw was een ‘inwonende vriendin’ van Ramos en een danseres in een stripclub in Las Vegas, die White had ontmoet in Brazilië in oktober 2014. Daarna zou een relatie zijn ontstaan. In de video zouden White en de vrouw seks hebben gehad terwijl de UFC topman vastgeboden was.

‘Ik ben er net achter gekomen dat er gisteren een zaak tegen me is aangespannen’, zei White in een verklaring aan de Review-Journal. ‘Deze man ging naar de federale gevangenis omdat hij me meer dan vijf jaar geleden probeerde af te persen. Nu heeft hij een advocaat aangenomen die ook een veroordeelde misdadiger is, “aldus White.

Vuile honden

De advocaat van Ramos, Ian Christopherson, werd in 2012 veroordeeld voor belastingontduiking. Ramos eist ruim $ 10 miljoen van White omdat deze dus volgens hem zijn afspraak niet is nagekomen geld te betalen als de video maar van de straat bleef.

“Hij kreeg de laatste keer geen geld van mij en hij Ik krijg deze keer geen geld van me. Ik kijk ernaar uit dat de rechtbank dit snel afwijst, zodat ik voor altijd van die smeerlappen af ​​kan komen,” zegt White.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page