BOKSPROMOTOR: 'UFC Baas Dana White is een grote dombo' Nieuws
Nieuws

BOKSPROMOTOR: 'UFC Baas Dana White is een grote dombo'

BOKSPROMOTOR: 'UFC Baas Dana White is een grote dombo'
BOKSPROMOTOR: 'UFC Baas Dana White is een grote dombo'

Top bokspromotor Bob Arum vindt dat UFC President Dana White zich moet schamen omdat hij UFC 249 door wil drukken.

"Dana White 'zou zich moeten schamen' om te proberen UFC 249 uit te voeren tijdens de coronavirus pandemie,"zegt Bob Arum. Promotor Arum is nooit een grote fan van White geweest en laat geen gelegenheid onbenut om op hem te schieten vanwege zijn hardnekkige aandringen dat UFC 249 door zal gaan.

De corona pandemie heeft vrijwel elke grote sport stopgezet, en ook de meeste kleinere. Vanwege de beperkingen op publieksbijeenkomsten en reisbeperkingen, om nog maar te zwijgen van de voor de hand liggende noodzaak voor de veiligheid van atleten, is er op dit moment niet veel aan de hand.

Veel ellende

Dat omvat boksen, waarbij alle grote promoties evenementen hebben vertraagd of geannuleerd totdat de zaken beter werden. Een van de grootste bokspromotors ter wereld, Bob Arum van Top Rank, is een van degenen die het veilig spelen. Als gast op de 'State of Combat'-podcast van CBSSports maakte de 88-jarige duidelijk dat zijn evenementen voor onbepaalde tijd op de plank liggen.

Arum nam UFC-president White onder handen voor zijn voortdurende pogingen om UFC 249 op 18 april zoals gepland te laten plaatsvinden:" White zou zich moeten schamen,' zei Arum. "Wat er in dit land en de wereld aan de hand is met dit virus, het laatste wat we nodig hebben is dat er een evenement plaatsvindt zonder toeschouwers, alleen maar om het evenement te laten plaatsvinden. Maar de waarheid is dat Dana White iemand is met een gebrekkige intelligentie. "

Geen mietje

"Laten we er allemaal volwassen over zijn en de grootsheid stoppen. Dit zal eindigen wanneer het eindigt, en het zal sneller eindigen als we allemaal bij elkaar blijven en doen wat we moeten doen, niet van de daken gaan schreeuwen: 'Ik (White) ben geen mietje en ik ben van plan om deze strijd aan te gaan. Het kan me niet schelen. 'Dat is absoluut de verkeerde boodschap om te verzenden."

"Als hij verder gaat met het event en als het event plaatsvindt terwijl mensen sterven in ziekenhuizen in de Verenigde Staten, zou hij zich moeten schamen. De boodschap thuis blijven moet blijven staan ​​tot dit voorbij is. Laten we het virus niet verspreiden, laten we het virus beheersen en doen wat we kunnen om ziekenhuizen te bemannen en te zorgen voor mensen die op de intensive care liggen", zei Arum.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws