Dochter bokslegende Floyd Mayweather steekt vrouw neer Nieuws
Nieuws

Dochter bokslegende Floyd Mayweather steekt vrouw neer

Dochter bokslegende Floyd Mayweather steekt vrouw neer
Dochter bokslegende Floyd Mayweather steekt vrouw neer

De dochter van bokslegende Floyd Mayweather, Iyanna ook maken als Moneyyaya zit diep in de problemen na het neersteken van een vrouw.

Iyanna die boos het huis van de Amerikaanse rapper NBA YoungBoy (echte naam Kentrell DeSean Gaulden) binnenstormde stak in op Lapattra Lashai Jacobs, meldt TMZ. Iyanna vertelde Jacobs, dat ze de verloofde van Youngboy is en Jacobs het huis moest verlaten. Jacobs zei toen dat Iyanna maar moest vertrekken.

Ik voelde niets

Dit zinde Iyanna niet die volgens de berichtgeving twee messen uit de keuken pakte en instak op Jacobs. Volgens onze bronnen stapte Jacobs op Iyanna af en Iyanna viel haar aan met een van de messen. Jacobs vertelde de politie dat ze de eerste steek met het mes niet voelde, maar toen zei ze dat Iyanna haar met het tweede mes aanviel en haar opnieuw neerstak.

De politie verklaart: "Toen ambulance broeders arriveerden, lag Jacobs op de grond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. We kennen haar toestand niet." Iyanna Mayweather zit momenteel in de gevangenis van Harris County in Houston nadat ze zaterdag werd gearresteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws