SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC's Dana White Nieuws
Nieuws

SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC's Dana White

SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC's Dana White
SEX VIDEO: Rechter wijst claim af tegen UFC's Dana White

Woensdag heeft de rechtbank de rechtszaak tegen UFC president Dana White afgesloten en een claim van 450.000 dollar afgewezen.

Ernesto Joshua Ramos had de rechtszaak aangespannen, deze beweerde dat White hem een ​​overeengekomen bedrag van $ 450.000 niet had betaald. Het bedrag zou moeten voorkomen dat Ramos de naam van White en een sex tape naar buiten zou brengen.

Ramos beweerde ook dat de advocaten van White hem benaderden tijdens een eerdere strafzaak wegens afpersing van White. En hem een ​​aanzienlijk bedrag aanboden om schuld te pleiten en een openbaar proces te vermijden. Er zou angst zijn geweest dat hij anders namen zou onthullen onder andere die van White.

Sex video

Later pleitte Ramos schuldig en kreeg iets meer dan een jaar gevangenisstraf opgelegd. In zijn pleidooi voor de schuldig verklaring hield hij de naam van White geheim. Ramos diende zijn rechtszaak in april in waarin duidelijk werd dat er in oktober 2014 een afspraak was tussen een niet bij naam genoemde zakenman en een nachtclubdanseres in Brazilië.

White was in de genoemde periode in Brazilië voor het UFC 179 event dat op 25 oktober plaatsvond in Rio de Janeiro. De advocaat van Ramos, Ian Christopherson, zei dat hij van plan is in beroep te gaan bij het Hooggerechtshof van Nevada tegen de beslissing van woensdag om de rechtszaak en claim af te wijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws