Serieus? UFC-Kampioen Nunes daagt Kim Kardashian uit Nieuws
Nieuws

Serieus? UFC-Kampioen Nunes daagt Kim Kardashian uit

Serieus? UFC-Kampioen Nunes daagt Kim Kardashian uit

Amanda Nunes de UFC-kampioen bantamgewicht en vedergewicht daagt tv-ster Kim Kardashian uit en voormalig Cris Cyborg reageerde erop. Met de uitdaging lijkt Nunes door te pakken op een opmerking van UFC-baas Dana White, die voorstelde het een dergelijke gevecht er uit zou zien.

UFC-president Dana White deed onlangs een interview waarin hem werd gevraagd naar Jake Paul en Logan en un bokswedstrijden tegen bekende vechters. White vergeleek het met het binnenhalen van Kardashian om tegen Nunes te vechten.

Ik weet een beter gevecht

Het was een humoristische opmerking van White en niet bedoeld om serieus te worden genomen, maar Nunes heeft besloten ermee door te gaan en een bericht op haar sociale media te plaatsen waar ze de televisiepersoonlijkheid voor de grap uitdaagde voor een toekomstig gevecht.

De uitdaging was kolen op het vuur bij voormalig UFC-kampioen Cris Cyborg die huidig bij Bellator MMA de grote titelhouder is. ,,Ik weet dat een gevecht fans willen…", reageerde de Braziliaanse in het Portugees, een taal die ook Nunes beheerst als landgenoot van Cyborg.

Nunes en Cyborg ontmoetten elkaar op UFC 232 in december 2018. Het gevecht duurde slechts 51 seconden toen Nunes Cyborg versloeg en de eerste persoon werd die haar knock-out sloeg in MMA. (zie onder)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws