UFC'er knokte halfblind en met meerdere botbreuken gevecht uit Nieuws
Nieuws

UFC'er knokte halfblind en met meerdere botbreuken gevecht uit

UFC'er knokte halfblind en met meerdere botbreuken gevecht uit

Ilir Latifi onthult dat hij meerdere breuken in zijn arm heeft opgelopen bij zijn overwinning op Tanner Boser afgelopen weekend tijdens UFC Vegas 28. Latifi won de zwaarbevochten wedstrijd maar kwam niet onbeschadigd uit de strijd.

Afgelopen zaterdagavond werd Latifi geconfronteerd Boser in een pogingen een onvermijdelijk ontslag uit de UFC te ontlopen. Het was alles of niets voor Latifi die drie opeenvolgende verliezen achter zich had. In plaats van op te geven kon hij echter diep graven en zich een weg banen naar een controversiële split decision overwinning op Boser.

Echte bikkel

Hoewel Boser zelf duidelijk niet blij was met het eindresultaat, heeft Latifi mogelijk zijn eigen baan gered en te midden van dat alles liep hij ook een paar opmerkelijke verwondingen op. De Octagon-veteraan maakte het nieuws bekend op zijn sociale media.

,,De sport is behoorlijk gek en het is heel moeilijk om je voor te bereiden op wat er kan gebeuren in een gevecht, vroeg in de eerste ronde brak ik mijn arm op twee plaatsen Ik ben in de tweede ronde Ik kreeg een duim in mijn oog waardoor ik blind werd in dat oog", schrijft Latifi.

,,Maar we hebben de wil gevonden om door te zetten en de overwinning te behalen. Ik wil iedereen bedanken die me tijdens deze strijd heeft gesteund", aldus Latifi die een waslijst van persoenen bedankt en ragde in zijn bericht. Met zijn doorzettingsvermogen heeft Latifi laten zien in de gelederen van de UFC te horen. In de toekomst zal het interessant zijn om te zien welke richting de UFC opgaat met betrekking tot de matchmaking en of Latifi daar in past.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws