Schokkende video UFC kampioen Khabib Nurmagomedov vrijgegeven Nieuws
Nieuws

Schokkende video UFC kampioen Khabib Nurmagomedov vrijgegeven

Schokkende video UFC kampioen Khabib Nurmagomedov vrijgegeven
Schokkende video UFC kampioen Khabib Nurmagomedov vrijgegeven

Khabib Nurmagomedov blijkt voorafgaand aan zijn gevecht tegen Justin Gaethje op UFC 254. Door een ware hel te zijn gegaan.

Khabib Nurmagomedov heeft een aantal van de zwaarste overwinningen van zijn carrière in de kleedkamer uitgevochten. De Rus onderging een brute gewichtsvermindering voorafgaand aan UFC 254 en dit bleek een heftige strijd.

Afvallen voor een wedstrijd kan zeer risicovol zijn indien niet goed begeleidt. Om tegen Gaethje te knokken moest er flink wat gewicht af bij Khabib. Dit ging niet van een leien dakje zo blijkt uit videobeelden die zijn vrijgegeven.

Linke soep

Khabib werd ooit in het ziekenhuis opgenomen voorafgaand aan zijn lichtgewicht gevecht met Tony Ferguson bij UFC 209. De Rus moest zich gedwongen terug te trekken uit de wedstrijd nadat hij bijna in de kleedkamer was gestorven.

En aan de video te zien van zijn meest recente afval race. Liep Khabib nu weer op het randje. Bekijk de brute gewichtsvermindering van Khabib voor zijn clash met Gaethje. Let op de beelden kunnen als schokend worden ervaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws