MMA-vechter voorkomt massaschietpartij in Stripclub! 'Stopt man met pistool' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter voorkomt massaschietpartij in Stripclub! 'Stopt man met pistool'

MMA-vechter voorkomt massaschietpartij in Stripclub! 'Stopt man met pistool'

Een MMA-vechter die als beveiliger werkt is, wordt geëerd als een held nadat hij een gewapende man tegenhield die een poging deed om een stripclub binnen te dringen. Het heftige incident werd volledig opgenomen door de beveiligingscamera's in de club.

Het incident welke zondagmorgen in de bekende Mons Venus Dance Club in Tampa, Florida plaatsvond werd geheel op video vastgelegd. Manuel Anthony Resto, (58) een MMA-veteraan en worstelaar heeft volgens de politie een massaschietpartij voorkomen.

Resto, ook wel bekend als Manny, heeft 30 jaar ervaring in MMA en professioneel worstelen en was klaar met zijn dienst om 1:15 uur maandagochtend, toen verdachte Michael Rudman, 44, plotseling verscheen aan de poort van de club.

MMA-vechter voorkomt massaschietpartij in Stripclub

Met een duivelsmasker op en te onverstaanbaar om te spreken, volgens de politie, wist Resto meteen dat er iets aan de hand was. Hij zag direct dat de man de woorden 'dood' en 'darkk (sic)' over beide armen had gekrabbeld.

Aanvankelijk schrijft hij het af als een grap, maar Resto komt in actie als hij merkt dat de man een wapen bij zich heeft. Hij maakt snel korte metten met de gemaskerde inbreker, wat meer dan 200 mensen die binnen feestvieren heeft kunnen redden.

In de videobeelden is de korte, maar intense confrontatie te zien, die fysiek werd toen Rudman, nu in hechtenis, met een volledig geladen pistool in een hand en een zaklamp in de andere naar de ingang liep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws