'Schande!' Sportcentrum dicht om QR controle
Home / Nieuws / ‘Schande!’ Sportcentrum dicht om QR controle

‘Schande!’ Sportcentrum dicht om QR controle

Sportschoolhouders zijn gewaarschuwd, de undercover BOA’s zijn hier’. Zo luidt een van de commentaren op de gedwongen sluiting van Sportcentrum Susteren. De locatie moet op last van de burgemeester 2 weken gesloten blijven.

Social media ontplofte letterlijk bij het nieuws dat Sportcentrum Susteren de deuren moet sluiten naar verluidt voor het weigeren van het controleren op QR-codes. “Sportcentrum Susteren weigert QR-code te vragen, gemeente sluit complex”, is dan ook te lezen in een van de lokale nieuws kranten.

Toch lijkt volgens de beheerders van Sportcentrum Susteren de zaak anders in elkaar te steken. Deze schrijven in een relaas op social media dat de sportlocatie werd bezocht door enkele undercover BOA’s die later terug kwamen om de boel te sluiten. Volgens de beheerders kwamen de BOA’s met een smoesje binnen en maakten zich niet bekend.

Waarschuwingen

De BOA’s in kwestie kwamen vergezelt van agenten de zaak op slot doen. De gemeente claimt: ,,Sportcentrum Susteren aan de Handelsweg in Susteren is voor twee weken gesloten wegens het niet controleren van het Corona Toegangsbewijs.” Onder het bericht op Facebook spreken de reageerders er schande van dat de gemeente zo te werk gaat.

,,Ondanks twee mondelinge en een schriftelijke waarschuwing bleek er nog steeds niet op het CTB gecontroleerd te worden en was er ook geen vooruitzicht op verbetering. Vanwege het ernstige gevaar voor verdere verspreiding van het COVID-19 virus, is daarom besloten tot onmiddellijke sluiting over te gaan”, aldus een verklaring van de gemeente Susteren.

Bekijk ook

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie

Nieky Holzken de ring weer in! ‘Is dit zijn tegenstander?’

Sage Northcutt (L) Nieky Holzken (R) Nieky Holzken maakte gisteren bekend op 26 maart de ...

Meisje mept jongen in elkaar! ‘Vuile schoft! (video)

Dat meisjes niet zouden kunnen vechten is de grootste onzin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page