Home / Regio nieuws Zuid Holland / Sportcentrum Brothers telt vijfduizend leden

Sportcentrum Brothers telt vijfduizend leden

Nieuwerkerk aan den IJssel – Sportcentrum Brothers lijkt niet onder te doen voor de grote landelijk sportschoolketens. De Nieuwerkerkse sportschool kon vorige week het vijfduizendste lid verwelkomen.

De toen 21-jarige Bappie Tetteroo startte acht jaar geleden zijn sportschoolavontuur aan de Maalderij in Nieuwerkerk. Zijn ster rees snel; na de verhuizing naar een groter pand binnen de gemeente, aan de Eerste Tochtweg 13a, telt zijn sportcentrum 1100 m2 en twee etages.

De sportschool draait op volle toeren, is zeven dagen per week open, evenals de bij de sportschool behorende fitnessruimte, en biedt zo’n veertig lessen per week aan. Bappie Tetteroo is zo trots als een pauw: “Ik weet niet wat er het afgelopen jaar is gebeurd maar 2018 is niet te omschrijven, de mensen kwamen en komen overal vandaan. Ze komen zelfs uit Zoetermeer, Ridderkerk en ga zo maar door.”

Nieuwe apparatuur

Voor de vorige week gehouden nieuwjaarsactie schreven vierhonderd mensen in. “Bijna te gek voor woorden”, zegt Tetteroo, die als doel heeft 2019 net zo mooi en succesvol te laten verlopen als het vorige jaar. Om te beginnen heeft hij zojuist vier nieuwe toestellen gekocht. “Een echte eyecatcher is de bootybuilder, speciaal voor dames.”

Niet alleen nieuwe apparatuur moet bijdragen aan alweer een upgrade van zijn sportschool, ook de loungeruimte en de vechtsportruimte zijn vernieuwd.

Droom die uitkomt

“We zijn enorm blij dat we in acht jaar tijd vijfduizend leden hebben weten binnen te halen. In het begin droom je hier alleen maar van, maar mijn droom, en die van mijn vorig jaar overleden vader, is nu echt uitgekomen.”

Tetteroo benadrukt dat hij het niet alleen kan en roemt de medewerking van zijn team. “Dromen moeten geen dromen blijven, dromen moet je waar maken en dat is bij mij gelukt met de mooie mensen om me heen en een heel sterk team.”

Ingezonden artikel: Bappie Lambertus Tetteroo

Bekijk ook

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Terwijl veel grote vechtsport organisaties problemen hebben om op te starten na de coronacrisis. Lijkt ...

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ...

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page