Sportcentrum Brothers telt vijfduizend leden - Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Zuid Holland / Sportcentrum Brothers telt vijfduizend leden

Sportcentrum Brothers telt vijfduizend leden

Nieuwerkerk aan den IJssel – Sportcentrum Brothers lijkt niet onder te doen voor de grote landelijk sportschoolketens. De Nieuwerkerkse sportschool kon vorige week het vijfduizendste lid verwelkomen.

De toen 21-jarige Bappie Tetteroo startte acht jaar geleden zijn sportschoolavontuur aan de Maalderij in Nieuwerkerk. Zijn ster rees snel; na de verhuizing naar een groter pand binnen de gemeente, aan de Eerste Tochtweg 13a, telt zijn sportcentrum 1100 m2 en twee etages.

De sportschool draait op volle toeren, is zeven dagen per week open, evenals de bij de sportschool behorende fitnessruimte, en biedt zo’n veertig lessen per week aan. Bappie Tetteroo is zo trots als een pauw: “Ik weet niet wat er het afgelopen jaar is gebeurd maar 2018 is niet te omschrijven, de mensen kwamen en komen overal vandaan. Ze komen zelfs uit Zoetermeer, Ridderkerk en ga zo maar door.”

Nieuwe apparatuur

Voor de vorige week gehouden nieuwjaarsactie schreven vierhonderd mensen in. “Bijna te gek voor woorden”, zegt Tetteroo, die als doel heeft 2019 net zo mooi en succesvol te laten verlopen als het vorige jaar. Om te beginnen heeft hij zojuist vier nieuwe toestellen gekocht. “Een echte eyecatcher is de bootybuilder, speciaal voor dames.”

Niet alleen nieuwe apparatuur moet bijdragen aan alweer een upgrade van zijn sportschool, ook de loungeruimte en de vechtsportruimte zijn vernieuwd.

Droom die uitkomt

“We zijn enorm blij dat we in acht jaar tijd vijfduizend leden hebben weten binnen te halen. In het begin droom je hier alleen maar van, maar mijn droom, en die van mijn vorig jaar overleden vader, is nu echt uitgekomen.”

Tetteroo benadrukt dat hij het niet alleen kan en roemt de medewerking van zijn team. “Dromen moeten geen dromen blijven, dromen moet je waar maken en dat is bij mij gelukt met de mooie mensen om me heen en een heel sterk team.”

Ingezonden artikel: Bappie Lambertus Tetteroo

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters