πŸŽ₯ K-1 kickbokser Kido trapt stalen monnik Yi Long onderuit: 'Breekt legende' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ K-1 kickbokser Kido trapt stalen monnik Yi Long onderuit: 'Breekt legende'

πŸŽ₯ K-1 kickbokser Kido trapt stalen monnik Yi Long onderuit: 'Breekt legende'

Yasuhiro Kido de bekende K-1 kickbokser zorgde voor flink wat commotie door de legendarische Kung fu monnik Yi Long knockout te trappen met een headkick.

Afgelopen nacht vond in Hong Kong Space One Champions 2024 plaats, het grootste vechtevenement van het jaar. Tien met sterren bezaaide kickbokswedstrijden met 20 gerenommeerde kampioenen zorgden voor een onvergetelijke avond vol spanning en spektakel.

Yi Long knock-out in laatste minuut van ronde 1

Een van de hoogtepunten van de avond was het gevecht tussen Yi Long, de beroemde onverslaanbare Kung Fu monnik, en Yasuhiro Kido, een ervaren K-1 kickbokser. In de laatste minuut van ronde 1 wist Kido Yi Long met een krachtige trap te knock-out krijgen. De scheidsrechter telde Yi Long uit, die slapend op het canvas lag.

Sensatie en verbazing in de zaal

De knock-out van Yi Long zorgde voor sensatie en verbazing in de zaal. De Kung Fu monnik stond bekend om zijn onverslaanbaarheid en had nog nooit eerder een een deegelijke knock-out meegemaakt. Kido daarentegen toonde zich een waardige tegenstander en bewees zijn talent als K-1 kickbokser.

Negen andere spectaculaire gevechten

Naast het gevecht tussen Yi Long en Kido waren er nog negen andere spannende kickbokswedstrijden te zien. Alle 20 deelnemende kampioenen gaven alles wat ze hadden en zorgden voor een onvergetelijke avond vol actie en entertainment.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws