SCHANDALIG: Bokszak sportschool in speeltuin afgebrand Nieuws
Nieuws

SCHANDALIG: Bokszak sportschool in speeltuin afgebrand

SCHANDALIG: Bokszak sportschool in speeltuin afgebrand
SCHANDALIG: Bokszak sportschool in speeltuin afgebrand

Een bokszak opgehangen door een sportschool in een speeltuin is zaterdagavond in de brand gezet.

Sportschool Team Atlas uit leiden had de bokszak opgehangen zodat mensen buiten lekker konden trainen. Echter heeft een onverlaat de bokszak in de brand gestoken. 'Het is in en in triest dat je andermans spullen kapot moet maken als vermaak op je zaterdagavond', zegt Eline van Bodegom van de sportschool tegen Sleutelstad.

'Je houdt er rekening mee dat het kapot kan gaan doordat het weer erin komt, maar toch niet op deze manier', zegt Van Bodegom. De brandweer die ter plaatse werd geroepen kon de bokszak niet meer redden, ook de lantaarnpaal waar de bokszak aan bevestigd was werd slachtoffer van de vlammen.

Te groot risico

De sportschool was van plan om meerdere bokszakken op te hangen maar laat dit nu achterwege; "We gaan niet vierduizend euro buiten zetten om het vernield te zien worden, hoe graag we onze leden en niet-leden ook willen laten sporten in deze tijd. "

Wel hangen er nog twee bokszakken in de buitenlucht, de sportschoolhouder bekijkt nog of zij deze laten hangen. Overigens zijn er meer sportscholen in het land die het gebruik van bokszakken in de buitenlucht mogelijk maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws