🎥 Said El Badaoui: Meesterbrein achter wereldkampioenen krijgt eigen documentaire Nieuws
Nieuws

🎥 Said El Badaoui: Meesterbrein achter wereldkampioenen krijgt eigen documentaire

🎥 Said El Badaoui: Meesterbrein achter wereldkampioenen krijgt eigen documentaire

Said El Badaoui is een van de beste vechtsport coaches ter wereld, grote namen zoals Badr Hari, Jamal Ben Saddik maar ook UFC kampioen Germaine de Randamie deden kennis op bij de sympathieke trainer.

Bescheidenheid siert de mens en dat kan men zeker zeggen van Said El Badaoui, de man die achter grote successen staat van veel vechters. Zo haalde een groot aantal kampioenstitels onder zijn vleugels zoals Ilias Ennahachi bij ONE Championship en traint hij legendes.

El Badaoui wordt momenteel gevolgd door een filmploeg die een behind de scenes documentaire maakt over alles wat er gebeurt tijdens de trainingen maar ook daarbuiten. "De mensen krijgen alle facetten te zien, niet alles is altijd koek en ei, en vechters tonen vaak emoties die je anders nooit ziet", zegt El Badaoui tegen onze redactie.

Mee naar Amerika

Jamal Ben Saddik die zich momenteel midden belangstelling bevindt door de situatie rondom zijn persoon en Glory Kickboxing maakte recentelijk een overstap naar El Badaoui. Ben Saddik ging mee op trainingskamp in Thailand met een aantal ander bekende kickboksers. "Dit alles is straks te zien, en meer ook zal ik met Germaine de Randamie meegaan naar Amerika voor haar comeback gevecht daar in de UFC."

De documentaire komt uit in het najaar en zal dus veel achtergronden tonen. Ongetwijfeld zal daar ook te zien zijn door welke processen vechters vaak heen moeten om succes te behalen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws