Ruziezoeker breekt been in McGregor stijl! 'Pijnlijk' (video) Nieuws
Nieuws

Ruziezoeker breekt been in McGregor stijl! 'Pijnlijk' (video)

Ruziezoeker breekt been in McGregor stijl! 'Pijnlijk' (video)

De wonderen lijken de wereld nog niet uit want je kunt je been uit het niets breken. Zo blijkt uit dit straat gevecht wat geen gevecht was. Waar een ruzie uitliep op een Conor McGregortje.

Wie herinnert zich niet de gruwelijke beelden van het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier vorig jaar. McGregor brak zijn been op schokkende wijze zijn been door een trap van Poirier. De Ier probeerde deze af te weren met alle gevolgen van dien.

Kapot pootje

In de video zien we een jongen die ruzie zoekt met een man die over boks skills beschikt. Na wat heen en weer gescheld besluit de man dat het genoeg is en jabbed met een stoot naar de knul.Terwijl deze achteruit loopt breekt deze zijn been.

Wij moesten ook een paar keer kijken wat er nu precies gebeurde. Het lijkt er op dat de jongen zich verstapt. Het spaarde hem wel een verder pak slaag uit, want op zijn benen staan ging niet meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws