VIDEO: Rico Verhoeven zorgt ervoor dat de jeugd gezond ontbijt eet Nieuws
Nieuws

VIDEO: Rico Verhoeven zorgt ervoor dat de jeugd gezond ontbijt eet

VIDEO: Rico Verhoeven zorgt ervoor dat de jeugd gezond ontbijt eet

Hoe krijg je de jeugd aan het gezonde ontbijt? Je zet Wereldkampioen Rico Verhoeven in zo dacht Zonnatura!

En terecht want hoe krijg je de jeugd aan het ontbijt en nog eens gezond ook, Nederlandse wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is het gezicht van de nieuwe Zonnatura-campagne, ontwikkeld door ACHTUNG! De jeugd spiegelt zich altijd aan goede voorbeelden en onze wereldkampioen Rico Verhoeven is daar zeker een voorbeeld van, niet alleen een groot sportman maar hij zet zich graag ook op meerdere vlakken in.

Rico Verhoeven moet zich aan een streng dieet houden

Het doel van de campagne is om Nederlanders te helpen gezonder te eten, en natuurlijk Zonnature-producten te kopen dat lijkt ons logisch met de producten vol in de aandacht. Insteek van de campagne is dat Rico Verhoeven als professioneel sporter als geen ander 'weet hoe belangrijk gezonde voeding voor iedereen is.’ Immers moet hij in zijn voorbereidingen naar wedstrijden toe zich houden aan een strikt dieet.

Zonnatura - Ontbijt from ACHTUNG! on Vimeo.

Landelijke campagne

De campagne trapt af met de introductie van nieuwe volkoren muesli met pure chocolade. ‘We zijn continu bezig om ons assortiment te verbreden om breed toegankelijk te zijn voor iedereen,’ aldus Martijn Morsink, Marketing Manager van Zonnatura. Het nieuwe thema wordt gelanceerd met een tv-campagne, outdoor en digitale campagne. Tegelijkertijd met de campagne lanceert Zonnatura een nieuw packaging design voor de hele productrange. Wij zullen Rico Verhoeven dus veel voorbij zien komen de aankomende periode als hij Nederland helpt gezonder te leven en eten.

Credits

Merk/opdrachtgever: Zonnatura (Wessanen Benelux)
Creatief bureau: ACHTUNG! mcgarrybowen
Mediabureau: MediaScience
Pr-bureau: Glasnost
Productiemaatschappij: Bandit
Bron: Adformatie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws