đŸŽ„ Rico Verhoeven brengt groot eerbetoon uit! '17 jaar bloed, zweet en tranen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

đŸŽ„ Rico Verhoeven brengt groot eerbetoon uit! '17 jaar bloed, zweet en tranen'

đŸŽ„ Rico Verhoeven brengt groot eerbetoon uit! '17 jaar bloed, zweet en tranen'

Rico Verhoeven doet vandaag een welverdiend eerbetoon aan zijn trainer/coach Dennis Krauweel, de man die al 17 jaar de Glory kampioen naar grote hoogte traint.

Glory kampioen Rico Verhoeven regeert al jaren als zwaargewicht kampioen, op deze plek komen en behouden is iets wat de toapatleet niet alleen heeft gedaan. Er staat een team achter de grote kampioen en vandaag eert Rico zijn trainer Dennis Krauweel die meer dan alleen een coach voor hem is. "17 jaar bloed, zweet en tranen", schrijft Rico bij een video die hij op zijn Instagram plaatste vandaag.

Wie Dennis Krauweel kent weet dat dit deze zelf niet graag op de voorgrond treedt, echter geldt net als voor elke topsporter dat de achterban en een goede trainer juist de sleutel tot succes zijn.

Op 4 november keert Rico Verhoeven terug op Glory Collision 6 om zijn titel te verdedigen tegen interim kampioen Tariq Osaro. Dit gevecht wordt door critici als cruciaal gezien voor de kampioen na twee jaar uit de ring te zijn geweest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws