Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy

Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy

Rico Verhoeven zal Hesdy Gerges treffen op het Hit It evenement op 29 oktober.

Rico Verhoeven zal Hesdy Gerges treffen op het Hit It evenement op 29 oktober. Dit maakte Glory kickboxing kampioen in een exclusief gesprek met onze redactie bekend. Het wordt geen titelstrijd, maar daarom niet minder spannend. Beide vechters hebben er zin in.

Voor Rico Verhoeven en Hesdy Gerges wordt het een weerzien na hun laatste clash in 2021 tijdens Glory 77 in Rotterdam Ahoy. Gerges nam last minute deel aan de wedstrijd, verloor maar hoopte op een rematch. Deze komt nu buiten Glory maar daarom niet minder spannend.

Topevenement

,,Het wordt echt een top evenement met een mix van bekende artiesten en vechtsport. Het doel is om een avond vol vermaak te bieden”, zegt Verhoeven. ,,Ik zal tegen Hesdy Gerges vechten die nu een langere voorbereiding zal hebben. Verwacht dus een knalpartij.”

Naast Gerges, vecht ook diens vrouw Denise Kielholtz die oud-rivaal Lorena Klijn treft. De twee stonden in 2012 al eens tegenover elkaar. Daar won Kielholtz die nu bij Bellator MMA vecht. Kielholtz zal echter geen MMA-partij doen maar kickboksen.

Spektakel

,,Wij willen ook graag benadrukken dat vrouwen wedstrijden net zo belangrijk zijn als bij de mannen. Kijk naar de recente wedstrijd van de Ierse bokskampioen Katie Taylor, dat doet niet onder voor de mannen”, aldus Verhoeven.

Het evenement beloofd een spektakel te worden waar ook naar voorbeelden uit Amerika is gekeken. ,,We hebben een aantal events zoals de NBA bezocht. En we doen daar nog iets extra’s, elke gekochte ticket is gelijk een lot. Er vallen leuke prijzen te winnen. En die zijn groots”, aldus Verhoeven die uitkijkt naar oktober.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page