Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy

Rico Verhoeven treft Hesdy Gerges tijdens HIT IT in Ahoy

Rico Verhoeven zal Hesdy Gerges treffen op het Hit It evenement op 29 oktober. Dit maakte Glory kickboxing kampioen in een exclusief gesprek met onze redactie bekend. Het wordt geen titelstrijd, maar daarom niet minder spannend. Beide vechters hebben er zin in.

Voor Rico Verhoeven en Hesdy Gerges wordt het een weerzien na hun laatste clash in 2021 tijdens Glory 77 in Rotterdam Ahoy. Gerges nam last minute deel aan de wedstrijd, verloor maar hoopte op een rematch. Deze komt nu buiten Glory maar daarom niet minder spannend.

Topevenement

,,Het wordt echt een top evenement met een mix van bekende artiesten en vechtsport. Het doel is om een avond vol vermaak te bieden”, zegt Verhoeven. ,,Ik zal tegen Hesdy Gerges vechten die nu een langere voorbereiding zal hebben. Verwacht dus een knalpartij.”

Naast Gerges, vecht ook diens vrouw Denise Kielholtz die oud-rivaal Lorena Klijn treft. De twee stonden in 2012 al eens tegenover elkaar. Daar won Kielholtz die nu bij Bellator MMA vecht. Kielholtz zal echter geen MMA-partij doen maar kickboksen.

Spektakel

,,Wij willen ook graag benadrukken dat vrouwen wedstrijden net zo belangrijk zijn als bij de mannen. Kijk naar de recente wedstrijd van de Ierse bokskampioen Katie Taylor, dat doet niet onder voor de mannen”, aldus Verhoeven.

Het evenement beloofd een spektakel te worden waar ook naar voorbeelden uit Amerika is gekeken. ,,We hebben een aantal events zoals de NBA bezocht. En we doen daar nog iets extra’s, elke gekochte ticket is gelijk een lot. Er vallen leuke prijzen te winnen. En die zijn groots”, aldus Verhoeven die uitkijkt naar oktober.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws