Rico Verhoeven spreekt zich uit over Israëlisch-Palestijns conflict: 'Twee kanten aan elk verhaal' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven spreekt zich uit over Israëlisch-Palestijns conflict: 'Twee kanten aan elk verhaal'

Rico Verhoeven spreekt zich uit over Israëlisch-Palestijns conflict: 'Twee kanten aan elk verhaal'

Rico Verhoeven sprak zich via social media uit over de situatie tussen Israël en de Palestijnen die de afgelopen week tot een kookpunt kwam toen Hamas strijders de aanval inzette. Dit werd niet onbestraft gelaten door Israël die terugsloeg met bombardementen die veel onschuldige burgers het leven kostte.

rico verhoeven

De Glory Kampioen voegt zich bij oud-rivaal Badr Hari die al eerder een statement maakt over de hopeloze situatie. "Het is bijzonder triest en weerzinwekkend om al deze beelden te zien van geweld waarbij onschuldige mensen betrokken zijn..." zei Hari, en vervolgde: "Ik wil eerst mijn oprechte deelneming betuigen aan al diegenen die een dierbare hebben verloren in deze bloedige week."

Veel onschuldige slachtoffers

Verhoeven zegt op zijn beurt:"Er is zoveel gaande met de situatie in Gaza-Palestina. Maar ik geloof heilig dat aan elk verhaal twee kanten zijn", schrijft de topatleet. "Maar dat veranderd niet het feit dat onschuldige mensen sterven. STOP?", aldus Verhoeven die duidelijk zijn stem laat horen.

Inmiddels zijn er meer topvechters die zich uitspreken en de acties veroordelen van beide zijden. Aan de situatie in Gaza lijkt nog geen einde te komen nu Israël dreigt binnen te vallen en de bewoners aankondigde te vertrekken voordat deze een offensief inzetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws