'Veel bloed!' Rico Verhoeven Glory vechter van het jaar 2022 Nieuws
Nieuws

'Veel bloed!' Rico Verhoeven Glory vechter van het jaar 2022

'Veel bloed!' Rico Verhoeven Glory vechter van het jaar 2022

Rico Verhoeven heeft de Glory 2021 Fighter of the Year award in de wacht gesleept. De koning van het kickboksen was afgelopen jaar oppermachtig in de ring.

Eerder werd bekend dat er gestemd kon worden op Verhoeven, Antonio Plazibat en Hamicha voor de prestigieuze prijs binnen Glory. Vooral het derde gevecht tegen Jamal Ben Saddik maakte indruk. ,,Ik vind het geweldig dat mensen zo enthousiast zijn over dit gevecht, maar ik wil er zelf ook een goed gevoel aan over houden", zegt Verhoeven.

Uitdagers genoeg

,,Het is moeilijk om tevreden te zijn, omdat Dennis (Krauweel, trainer red.) en ik naar alle details kijken. Het was geweldig om te horen dat iedereen weggeblazen was door het gevecht. Reacties zoals: "Hoe heb je met één oog gevochten? En met dat bloed overal”, dus ja, het gevecht was van een ander level. "

Hoe 2022 er uit gaat zien voor de kampioen is nog niet duidelijk. Glory kondigde in oktober aan met een groots evenement in februari volgend jaar te komen. Inmiddels staan er een aantal zwaargewicht kickboksers in de rij om de kampioen uit te dagen, waaronder Plazibat die de nummer 1 gerangschikte is na Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws