RICO VERHOEVEN OVER BREUK MET JACKY: 'Stemmingmakerij' Nieuws
Nieuws

RICO VERHOEVEN OVER BREUK MET JACKY: 'Stemmingmakerij'

RICO VERHOEVEN OVER BREUK MET JACKY: 'Stemmingmakerij'

Vrijwel direct na de aankondiging gingen de wildste verhalen rond over de topkickbokser en zijn vriendin. Met het statement laat Verhoeven weten dat er onnodige stemmingmakerij is door de pers.

"Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie, " aldus de verklaring op Facebook.

Grote onzin

"Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. "

"We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws