Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit
Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink wat lawaai gemaakt omtrent top kickbokser Ismael Lazaar.

Lazaar die zelf de bescheidenheid zelve is maakt zeer binnenkort zijn terugkeer naar de ring, dit maakt flink wat los bij zijn fans. Lazaar die volgens velen een veel te hoge straf kreeg opgelegd is hard aan het trainen voor zijn comeback. Wie de vechter volgt kan zien dat er flink wat gedeeld wordt op zijn social media.

Vechtsport expert John Mo die al jaren meedraait in het wereldje heeft de vechter onder zijn hoede genomen en helpt hem onder andere onder de aandacht te komen. Vandaag werd via een post op Facebook duidelijk hoe populair de kickboksers is die tegen Rico Verhoeven stond en een ware sloop partij van 9 minuten doorstond met UFC veteraan Mark Godbeer.

Ware kampioen

Video's van zijn eerdere gevechten halen miljoenen views, en in slechts 1 maand tijd kreeg Lazaar er maar liefst 8.000 likes bij, en werden video's duizend keren gedeeld. Ook worden er uit de hele wereld privé berichten gestuurd naar de kickboksers van Marokko tot Amerika, Mexico, Brazilie, Polen, Malaysia etc.

19 April zal Lazaar na een lange tijd de ring weer betreden, in wat de opmaat zal zijn naar meer. Als vechter is hij niet te onderschatten en een gevaarlijke tegenstander, en zoals het een ware kampioen betaamt is de kickbokser dankbaar voor de steun van zijn volgers en fans, die dan ook niet kunnen wachten hun kampioen weer in de ring te verwelkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws