Rico Verhoeven ondergaat operatie aan knie! 'Hierna kijken wij verder' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven ondergaat operatie aan knie! 'Hierna kijken wij verder'

Rico Verhoeven ondergaat operatie aan knie! 'Hierna kijken wij verder'

Rico Verhoeven zal morgen geopereerd worden aan zijn knie. De Glory wereldkampioen raakte vorige week geblesseerd tijdens de training. Hierdoor werd het geplande gevecht met uitdager Antonio Plazibat uitgesteld.

Het was een onverwacht bericht vorige week op de persconferentie van Glory Collision 5. Daar zou worden aangekondigd dat Verhoeven en Plazibat elkaar dit voorjaar elkaar zouden treffen voor de titel. Echter kwam het nieuws dat Verhoeven niet kan vechten.

Tijdens de training stapte de topkickbokser verkeerd weg, waardoor er een blessure optrad in zijn knie. Deze belet hem te vechten. Morgen (dinsdag), wordt Verhoeven geopereerd. ,,Rico gaat morgen de operatie ondergaan aan zijn knie", zegt Karim Erja manager van Verhoeven tegen onze redactie. ,,Daarna zullen wij evalueren en het revalidatie traject opstarten."

Rico wordt geopereerd door top chirurg

Voor Verhoeven die pas na de zomer weer zal vechten, hangend het resultaat van de operatie is het een bittere pil aan de kant te staan. ,,Het nieuws kwam bij Rico zelf ook hard aan. Hij had zich al voorbereidt voor de wedstrijd en is er mentaal klaar voor."

De arts die de operatie uit zal voeren is een top chirurg die uit het netwerk van Verhoeven zelf komt. Er is discussie over het feit of Verhoeven niet te lang inactief is als hij pas einde zomer zijn titel verdedigt. Echter is dit al eerder voorgekomen bij de organisatie. Vacant stellen van de titel is dan ook niet aan de orde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws