Rico Verhoeven neemt even pauze: 'Te drukke agenda voor eigen event' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven neemt even pauze: 'Te drukke agenda voor eigen event'

Rico Verhoeven neemt even pauze: 'Te drukke agenda voor eigen event'

Rico Verhoeven, de wereldberoemde Glory wereldkampioen, heeft recentelijk aangekondigd dat hij voorlopig geen vervolg zal geven aan zijn eigen evenement "Hit It". Deze mededeling kwam tijdens een persconferentie waar ook bekend werd gemaakt dat Verhoeven deel zal nemen aan de zwaargewicht Grand Prix van 2024.

De uitdagingen van een veelzijdige carrière

Verhoeven, bekend om zijn veelzijdigheid zowel binnen als buiten de ring, heeft aangegeven dat zijn drukke schema een belangrijke rol speelt in deze beslissing. Naast zijn verplichtingen bij Glory, is Verhoeven ook actief in de filmwereld en heeft hij diverse zakelijke ondernemingen. Deze combinatie van activiteiten laat weinig ruimte voor het organiseren van een grootschalig evenement zoals "Hit It".

"Hit It": Een Terugblik

Het "Hit It" evenement, geïnitieerd door Rico Verhoeven, was een unieke toevoeging aan de wereld van kickboksen en vechtsportevenementen. Het combineerde topgevechten met entertainment en trok een breed publiek. De vorige editie van "Hit It" was een succes, met spannende gevechten en een spectaculaire show die de standaard zette voor toekomstige evenementen.

Het organiseren van zo'n evenement vereist een aanzienlijke tijdsinvestering en toewijding, iets wat momenteel niet haalbaar is voor Verhoeven gezien zijn andere verplichtingen. In de eerste editie stond Verhoeven in de ring tegen topkickbokser Hesdy Gerges die na het gevecht met pensioen ging.

Vooruitblik op de Grand Prix van 2024

Ondanks het uitstellen van "Hit It", blijft Verhoeven een centrale figuur in de wereld van kickboksen. Zijn deelname aan de zwaargewicht Grand Prix van 2024 wordt met veel enthousiasme ontvangen door fans en kenners van de sport.

Deze competitie belooft niet alleen spannende gevechten, maar ook een kans voor Verhoeven om zijn dominantie in de sport verder te bevestigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws