Rico Verhoeven baalt flink: 'Te gevoelig en truttig' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven baalt flink: 'Te gevoelig en truttig'

Rico Verhoeven baalt flink: 'Te gevoelig en truttig'

Rico Verhoeven, de Nederlandse kickbokskampioen, heeft in een recent interview met het AD zijn ongenoegen geuit over de gevoeligheid van de huidige maatschappij.

Na het verdedigen van zijn Glory-wereldtitel tegen Tariq Osaro, spreekt Verhoeven zich uit over de reacties die hij soms krijgt op zijn sociale media posts.

Verhoeven: "Maatschappij is te Gevoelig en truttig"

Verhoeven, bekend om zijn sterke aanwezigheid in de ring, merkt op dat grappen op sociale media vaak verkeerd worden opgevat. Hij beschrijft de maatschappij als "gevoelig en truttig" en uit zorgen over de snelheid waarmee mensen zich in een slachtofferrol plaatsen. Dit, volgens Verhoeven, kan leiden tot het snel 'cancelen' van bekende Nederlanders.

De kickbokser benadrukt dat het belangrijk is om sterk te blijven in het gezicht van tegenslag. Hij gelooft dat men niet vooruitkomt door alles zielig te vinden, een houding die hij ziet als een negatieve trend in de samenleving.

Nooit ergens gekomen door alles zielig te vinden

Ondanks zijn kritiek op de maatschappij, had Verhoeven zelf een moeilijke periode doorstaan. Begin van het jaar kampte hij met een ernstige knieblessure, waardoor hij dacht dat zijn vechtcarrière voorbij zou zijn.

Hij beschrijft het intensieve herstelproces, waarbij hij zijn been niet kon buigen en urenlang moest doorbrengen met zijn been in een apparaat en ijs.

Succesvolle titelverdediging

Ondanks Tegenslagen Verhoeven's herstel leidde uiteindelijk tot een succesvolle verdediging van zijn titel, voor de elfde keer op rij. Dit bewijst zijn veerkracht en toewijding aan de sport, ondanks de fysieke en maatschappelijke uitdagingen waarmee hij geconfronteerd werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws