Rico rivaal Guto tekent bij ONE Championship: '25 februari de ring in' Nieuws
Nieuws

Rico rivaal Guto tekent bij ONE Championship: '25 februari de ring in'

Rico rivaal Guto tekent bij ONE Championship: '25 februari de ring in'

Guto Inocente, die in 2018 Glory kampioen Rico Verhoeven uitdaagde debuteert bij ONE Championship. De Braziliaan komt 25 februari in actie tijdens het Full Circle evenement in Singapore.

De 35-jarige kickbokser en MMA-vechter Inocente heeft getekend bij ONE Championship, Combat Press komt met het nieuws vandaag. De Braziliaan betrad de kickboksring voor het laatst in november 2019. Waar hij voor de tweede keer op rij zijn WGP Kickboxing-superzwaargewicht titel verdedigde.

Meerdere wereldtitels

Inocente stond bij Glory Kickboxing 3 jaar in de ring, waaronder een mislukte titeluitdaging tegen Rico Verhoeven in september 2018. Inocente vocht voor het laatst in juli 2021 en won toen hij de vacante Nação Cyborg zwaargewicht MMA-titel won door TKO in de eerste ronde. Het was Inocente's tweede TKO-overwinning in de eerste ronde voor de organisatie in slechts twee maanden (gaat verder onder video).

Zijn pro-kickboks record staat op 38-9 met 17 knock-outs, en hij heeft talloze WGP- en WAKO-titels. ONE Championship heeft de laatste tijd hun kickboks divisies geladen en Inocente zal een goede aanvulling zijn bij de zwaargewichten. ONE Championship: Full Circle wordt live uitgezonden op vrijdag 25 februari.Het evenement is gratis te zien via onder andere Youtube en de ONE App.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws