Rico geeft dikke 'waggie' make-over! 'Vliegensvlug' Nieuws
Nieuws

Rico geeft dikke 'waggie' make-over! 'Vliegensvlug'

Rico geeft dikke 'waggie' make-over! 'Vliegensvlug'

Liet Rico zijn McLaren al eerder wrappen in een andere kleur, nu heeft de topatleet het scheurijzer voor zien een gloednieuwe bodykit, een heuse Novitec forced carbon siert de super waggie nu. ,,De technici en ontwerpers van Novitec ontwikkelden een uitgebreid maatwerk gamma, dat de talenten van de McLaren 720s verder aanscherpt", zo verteld de producent.

Dik pakket

Maar wat is het nu precies? ,,Novitec geeft de voorkant van de 720S Spider een opvallende facelift. De productiebumper wordt aangevuld met een voorspoiler, voorblad en zijflappen, die de vooras lift bij hoge snelheden verminderen."

Het pakket wordt nog eens aangevuld door een dikke achterspoiler add-on, alles om de supersnelle bolide op de grond te houden. Dus als Rico nu op het gas trapt is hij verzekerd van een extra veilig pakket. Rico stak mede BN'ers aan met het supersnelle virus, want ook volkszanger Frans Duits is inmiddels overstag en stuurt in een 'Laren'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws