Rellen en vechtpartijen verstoren MMA liefdadigheidsevenement: 'complete chaos' Nieuws
Nieuws

Rellen en vechtpartijen verstoren MMA liefdadigheidsevenement: 'complete chaos'

Rellen en vechtpartijen verstoren MMA liefdadigheidsevenement: 'complete chaos'

Er braken gisteravond rellen en gevechten uit tussen groepen toeschouwers bij een Mixed Martial Arts liefdadigheidsevenement in het Crowne Plaza Hotel in Belfast, Ierland. Wat de chaos deed ontbranden is niet bekend.

De Belfast Telegraph bericht over de rellen en doet verslag. ,,In een binnenvideo is te zien hoe mannen elkaar aanvallen, waarbij een vrouw op een tafel in elkaar wordt geslagen. Op aanvullende beelden is te zien hoe groepen mannen tegenover elkaar staan, van wie één een duidelijk bebloed wit overhemd droeg", meld de krant.

Bruut geweld

Volgens de berichten waren er 20 mannen bij betrokken, waarvan een aantal aan het vechten was, terwijl anderen proberen de situatie onder controle te krijgen. Ooggetuigen verklaren dat een man bewegingloos op de grond lag, terwijl andere mannen op de man in bleven trappen en slaan.

Net voor de Politie arriveerde verplaatste het geweld zich naar buiten op de parkeerplaats. Er is ook nog een lichtpuntje. De Ultra MMA-organisatie die het evenement in elkaar hadden gezet, zegt dat het evenement in het Crowne Plaza Hotel in Belfast in totaal £ 37.933 opbracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws