πŸŽ₯ Rattenstreek! Bokser slaat vrouwelijke topvechter zwaar knock-out Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Rattenstreek! Bokser slaat vrouwelijke topvechter zwaar knock-out

πŸŽ₯ Rattenstreek! Bokser slaat vrouwelijke topvechter zwaar knock-out

Claressa Shields de Amerikaanse bokskampioene en MMA-vechter heeft haar trainingspartner Arturs Ahmetovs beschuldigd van oneerlijk spel tijdens een trainingsessie. Shields, een gerespecteerde naam in zowel boksen als MMA, beweert dat Ahmetovs de beschermende vulling uit zijn handschoenen heeft verwijderd om haar harder te kunnen raken.

Trainingsessie loopt uit de hand

De beschuldigingen kwamen aan het licht na het verschijnen van videobeelden van een trainingsessie uit 2018, waarin Ahmetovs Shields knock-out slaat. Ahmetovs, die de video op zijn eigen sociale media deelde, schepte op over het incident. Shields reageerde fel door te zeggen: "Ahmetovs en zijn trainer Derrick Santos zijn vuile ratten en gevaarlijk voor de sport."

In een reactie op het incident verklaarde Shields: "Ik ben in 17 jaar nog nooit knock-out geslagen en ik ben in een week na elkaar 2x gevloerd. Ik schaam mij daar niet voor. Maar als een mannelijke vechter letterlijk de vulling uit zijn handschoenen haalt, is hij een vuile rat."

Shields benadrukte verder dat zowel Ahmetovs als zijn coach Derrick Santos slecht zijn voor de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws