Rampage Jackson onthult boksplannen tegen voormalige UFC-Rivalen Nieuws
Nieuws

Rampage Jackson onthult boksplannen tegen voormalige UFC-Rivalen

Rampage Jackson onthult boksplannen tegen voormalige UFC-Rivalen

Voormalig UFC-ster Rampage Jackson heeft zijn boksplannen onthuld na zijn aanstaande confrontatie met Shannon Briggs. Na jaren van afwezigheid in actieve competitie, staat Jackson op het punt om vanaf 1 juni weer in actie te komen. De veteraan staat gepland voor een langverwachte grudge match tegen Shannon Briggs.

Jackson's visie op toekomstige gevechten

In tegenstelling tot de verwachting dat het bij één gevecht zou blijven, lijkt Jackson andere plannen te hebben. In een recent interview met Ariel Helwani, gaf Jackson aan al enkele tegenstanders in gedachten te hebben voor toekomstige gevechten. "Deze eerste met Shannon, ik weet dat hij een beetje ouder is dan ik, hij is misschien een betere bokser dan ik omdat ik nog nooit heb gebokst.

Ik zie dit als een opwarm gevecht," verklaarde Jackson.

Toekomstige rivalen in de boksring

Na het gevecht met Briggs, wil Jackson een rematch met Rashad Evans in een bokswedstrijd. "We gaan die dingen gooien. En na Rashad, daag ik Wanderlei Silva uit. Ik heb aan veel worsteltrainingskampen deelgenomen, en ik denk dat boksen minder pijn doet... leeftijd is slechts een getal," aldus Jackson. Op 45-jarige leeftijd blijft het de vraag of Rampage Jackson zich aan dit plan zal houden. Eerst moet hij Shannon Briggs zien te verslaan. Als dat op overtuigende wijze lukt, liggen er zeker interessante opties op tafel.

Zijn jullie benieuwd wat Rampage Jackson kan laten zien in de wereld van het boksen? Denken jullie dat hij Shannon Briggs zal verslaan en zo ja, tegen wie zouden jullie hem daarna willen zien vechten? Deel jullie gedachten hierover met ons! in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws