'Raar voorgevoel over Joshua vs Ngannou gevecht': UFC legende doet voorspelling Nieuws
Nieuws

'Raar voorgevoel over Joshua vs Ngannou gevecht': UFC legende doet voorspelling

'Raar voorgevoel over Joshua vs Ngannou gevecht': UFC legende doet voorspelling

Voormalig tweevoudig UFC-kampioen Israel Adesanya deelt zijn inzichten over de aankomende bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Francis Ngannou, die deze vrijdag plaatsvindt.

Na een jaar vol nieuwe omgevingen, ondernemingen en successen, keert Ngannou terug naar de boksring voor zijn tweede gevecht als bokser.

Ngannou's bokscarrière

Na zijn vertrek uit de voornaamste MMA-promotie in januari en een daaropvolgende ondertekening bij de PFL vier maanden later, benutte "The Predator" zijn nieuwe vrijheid door een voorheen onwaarschijnlijke clash met WBC-zwaargewichtkampioen Tyson Fury veilig te stellen.

Meer dan alleen het delen van de ring met "The Gypsy King", maakte Ngannou indruk tijdens zijn debuut in de sport door de Brit vroeg neer te halen en hem naar een breed bediscussieerde beslissing op de scorekaarten te brengen.

De verwachtingen van Adesanya

Het evenement, dat wordt aangekondigd als "Knockout Chaos", ziet Adesanya als een accurate beschrijving. In een recente video op zijn FREESTYLEBENDER YouTube-kanaal gaf Adesanya zijn gedachten over het evenement op 8 maart in de Kingdom Arena. Gezien zijn nauwe relatie met zowel Joshua als Ngannou, hield de voormalige UFC middengewicht kampioen zich in met het doen van een voorspelling voor de zwaargewicht botsing op vrijdag.

"Ik en AJ, we zijn cool, we praten. En Francis, dat is ook mijn broer," zei Adesanya. "Ze winnen allebei, ze worden allebei betaald... Als het op vechten aankomt, weet ik dat 'AJ' kan boksen, ik weet dat 'AJ' een specialist is. Maar, ik weet dat Francis kan vechten. Hij heeft in zijn laatste bokswedstrijd laten zien dat hij een van de, zo niet de, beste boksers van deze generatie kan verslaan.

"Ik ga geen winnaar kiezen... Maar, ik heb een vreemd gevoel dat je in dit gevecht niet wilt knipperen," vervolgde Adesanya. "Ik denk dat er meer activiteit in dit gevecht zal zijn, vooral met de manier waarop 'AJ' zijn laatste gevecht vocht. Ik heb met 'AJ' over andere dingen gesproken... hij is een zeer sterke individu, en dat is Francis ook. 'AJ' kan hard slaan... Ook, iets wat mensen niet begrijpen... Francis heeft een sterke geest. Hij is speler nummer één."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws