Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter Nieuws
Nieuws

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

De Braziliaanse Politie geeft een verklaring af over moord op BJJ vechter Leandro Lo. Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee van de militaire politie. Deze werken volgens een verklaring volledig mee aan het onderzoek naar de moord, terwijl de dader nog op de vlucht is.

De moord op Leandro Lo die door marechaussee Henrique Otávio Oliveira Velozo in het hoofd werd geschoten, ging als en schok door de vechsportwereld. Lo die zeer geliefd was en met bekende vechters zoals Dillon Danis trainde, werd in een nachtclub vermoord na een korte ruzie met de dader.

Henrique Otávio Oliveira Velozo is een 1e luitenant van de militaire politie van de staat São Paulo. Hij is al meer dan tien jaar actief bij de politie. Velozo gaf zelf les in zelfverdediging tijdens zijn ambtstermijn als politieagent. Volgens zijn openbare Linkedin.

Op de vlucht

In het politierapport meldden getuigen dat Velozo een fles van Lo's tafel pakte, wat hem ertoe bracht Belozo neer te halen en hem te immobiliseren. Ze werden gescheiden en toen Velozo weer overeind kwam, trok hij een pistool en schoot recht in Lo's voorhoofd volgens een getuigenverklaring.

Het openbare veiligheidssecretariaat van São Paulo heeft hierover een verklaring afgegeven: ,,De Marechaussee betreurt wat er is gebeurd. Inmiddels een administratief onderzoek gestart en werkt iedereen mee aan de huiszoekingen om de verdachte Velozo te lokaliseren die op de vlucht is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws