Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter
Home / Nieuws / Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

De Braziliaanse Politie geeft een verklaring af over moord op BJJ vechter Leandro Lo. Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee van de militaire politie. Deze werken volgens een verklaring volledig mee aan het onderzoek naar de moord, terwijl de dader nog op de vlucht is.

De moord op Leandro Lo die door marechaussee Henrique Otávio Oliveira Velozo in het hoofd werd geschoten, ging als en schok door de vechsportwereld. Lo die zeer geliefd was en met bekende vechters zoals Dillon Danis trainde, werd in een nachtclub vermoord na een korte ruzie met de dader.

Henrique Otávio Oliveira Velozo is een 1e luitenant van de militaire politie van de staat São Paulo. Hij is al meer dan tien jaar actief bij de politie. Velozo gaf zelf les in zelfverdediging tijdens zijn ambtstermijn als politieagent. Volgens zijn openbare Linkedin.

Op de vlucht

In het politierapport meldden getuigen dat Velozo een fles van Lo’s tafel pakte, wat hem ertoe bracht Belozo neer te halen en hem te immobiliseren. Ze werden gescheiden en toen Velozo weer overeind kwam, trok hij een pistool en schoot recht in Lo’s voorhoofd volgens een getuigenverklaring.

Het openbare veiligheidssecretariaat van São Paulo heeft hierover een verklaring afgegeven: ,,De Marechaussee betreurt wat er is gebeurd. Inmiddels een administratief onderzoek gestart en werkt iedereen mee aan de huiszoekingen om de verdachte Velozo te lokaliseren die op de vlucht is.”

Bekijk ook

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter!

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter! (video)

De commentatoren waren het erover eens

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page