Pimblett accepteert Jake Paul 1 miljoen gevecht! 'Maandag sla ik je in elkaar' Nieuws
Nieuws

Pimblett accepteert Jake Paul 1 miljoen gevecht! 'Maandag sla ik je in elkaar'

Pimblett accepteert Jake Paul 1 miljoen gevecht! 'Maandag sla ik je in elkaar'

Paddy Pimblett UFC lichtgewicht vechter en rijzende ster heeft een sparring-uitdaging van $ 1 miljoen van Jake Paul geaccepteerd. Maar er is wel een voorwaarde aan verbonden.

UFC'er Pimblett gaat graag op de uitdaging in van Paul. Maar hij zal niet voor zijn gevecht van 10 december afreizen naar Puerto rico zoals Paul voorstelde. "Ik ga volgende week niet naar Puerto Rico als ik aanstaande zaterdag vecht", zei Pimblett in een videoreactie.

Stelletje idioten

"Als je wilt komen sparren, ga dan volgende week naar het (UFC Performance Institute) . Zoals ik al zei, ik vecht zaterdag, ik chill zondag en ik sla je maandag in elkaar. Aanbieding is er." De uitdaging naar Pimblett komt nadat hij kritiek had geuit op het boksen van de YouTube-ster.

De Britse MMA-vechter en beweerde dat sommige resultaten van Paul's bokswedstrijden vooraf vast leken te liggen.

"Het zijn een stelletje idioten", vertelde Pimblett aan "Pub Talk" toen hem werd gevraagd naar de YouTube-boksscène. "Ik zal Jake Paul nu zijn recht geven, hij traint (zo) veel dat hij waarschijnlijk professionele boksers zou kunnen verslaan. Hij heeft onbeperkte middelen en hij hoeft niets anders te doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws