'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen Nieuws
Nieuws

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Conor McGregor hoopt tegen Artem Lobov te vechten nadat zijn teamgenoot een rechtszaak tegen hem heeft aangespannen. Lobov zegt recht te hebben op vijf procent van het geld dat McGregor verdiende met de verkoop van zijn Whisky merk Proper Twelve.

Onlangs werd gemeld dat Lobov, McGregor voor miljoenen aanklaagde omdat hij beweerde dat hij cruciaal was bij de ontwikkeling van McGregor's Proper No. 12 Irish Whiskey. Lobov had naar verluidt een overeenkomst die hem recht geeft op vijf procent van de 600 miljoen die McGregor verdiende met de verkoop.

Blufpoker

Gisteren werd bekend dat Lobov ook nog een extra rechtszaak indient tegen de Ier en diens vader voor lasten. Dit was de druppel voor McGregor die Lobov aanbood te komen vechten en de zaak te regelen. ,,Dit is een oproep aan Artem de homo Lobov. Ik daag je uit voor een gevecht vanavond, 22.30 uur. Ik zie je bij SBG Concorde, en we zullen voor alles of niks vechten", twitterde McGregor gisteravond.

,,Advocaten mij berichten laten sturen over laster en al die aanklachten en zo. Je bent een kleine homo, je bent een kleine aansteller, maat. Ik zie je vanavond om 22.30 uur bij SBG Concorde."

Op dit moment moet Artem Lobov nog reageren op de oproep van Conor McGregor voor een gevecht in hun sportschool. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren omdat dit een juridische situatie is en er nu advocaten bij betrokken zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws