Paige VanZant post niets verhullende foto's! 'Om van te smullen' Nieuws
Nieuws

Paige VanZant post niets verhullende foto's! 'Om van te smullen'

Paige VanZant post niets verhullende foto's! 'Om van te smullen'

Paige VanZant heeft hard gewerkt om zichzelf als een van de meest bekende vrouwelijke sterren in de MMA-wereld te worden, maar niet voor dingen die je zou verwachten in MMA. Haar huidige staat van dienst in de wereld van vechtsporten is ook niet het vermelden waard.

De Amerikaanse besloot ook om fans weer iets te geven om blij mee te zijn. De voormalige UFC-vechter tekende eerder dit jaar een contract bij AEW. Na veel training maakte VanZant haar in-ring debuut bij AEW Double Or Nothing en zegevierde in de wedstrijd. Sindsdien is ze afwezig op AEW-televisie.

Vechten niet belangrijk

De sexy blonde ging naar haar Instagram en uploadde een paar foto's van zichzelf terwijl ze in de zon lag terwijl ze een schrale gele bikini droeg, terwijl ze fans vroeg om hun favoriet te kiezen. "Om van te smullen", was een van de fan reacties.

DE mooie blondine krijgt ook een hoop geld betaald voor haar Instagram-foto's. Alleen de tijd zal leren wanneer ze terugkeert naar AEW. Haar volgende Bare Knuckle Fight werd ook geannuleerd. In de tussentijd kun je haar foto's hier bekijken in haar Insta post hierboven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws