Hete foto's vechter Paige VanZant! 'Durf jij te kijken?'
Home / Nieuws / Hete foto’s vechter Paige VanZant! ‘Durf jij te kijken?’

Hete foto’s vechter Paige VanZant! ‘Durf jij te kijken?’

Hete foto's vechter Paige VanZant laten fans zweten

Paige VanZant is wellicht de meest actieve vrouwelijke vechter, echter niet in de ring of kooi maar op social media en haar eigen niets aan de verbeelding overlatende website. Haar recentste foto’s laten volgens VanZant zelf haar van haar slechtste kant zien.

Bakken met geld verdien VanZant die zwaar bekritiseerd wordt door critici die vinden dat de sexy blondine beter kan stoppen met vechten. Het record van de Amerikaanse vooral bij BKFC de Bare Knuckle boks organisatie houdt niet echt over van succes.

Slecht hoor

Dat zal VanZant niks boeien, de fans betalen graag flink wat geld voor content op haar site ShopPVZ.com waar je allerlei leuke dingen kunt kopen. Niet alleen daar verdiend de knappe vechter hier veel geld aan. Eerder verklaarde zij al dat het geld wat binnenstroomt door reclame die zij maakt op social media niet te stoppen is.

De voormalige UFC-vechter tekende eerder dit jaar een contract bij AEW. Na veel training maakte ze haar in-ring debuut bij AEW Double Or Nothing en zegevierde in de wedstrijd.

De blonde sexbom ging naar haar Instagram en uploadde een foto van zichzelf in een zwartleren outfit. Fans vonden de foto zeker ook geweldig. Aan de reacties is te lezen dat de foto’s het zweet op de hoofden van menig van doen ontstaan en niet van de hitte. Ach… het oog wil ook wat tenslotte.

Bekijk ook

'Knettergek!' Coach slaat kickboksers water in | video

‘Knettergek!’ Coach slaat kickboksers water in | video

In nieuwe beelden zien we....

'Annie de Rooij 2.0!' Glory kampioene met glitter helm op persconferentie

‘Annie de Rooij 2.0!’ Glory kampioene met glitter helm op persconferentie

Tiffany van Soest de Glory Kickboxing kampioene

Ex NFL Le'Veon Bell maakt pro-boksdebuut vs. Uriah Hall

Ex NFL Le’Veon Bell maakt pro-boksdebuut tegen Uriah Hall

De wedstrijd zal een bestaan uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page