OPEN DE SPORTSCHOLEN: Top kickbokstrainer Nick Hemmers doet oproep Nieuws
Nieuws

OPEN DE SPORTSCHOLEN: Top kickbokstrainer Nick Hemmers doet oproep

OPEN DE SPORTSCHOLEN: Top kickbokstrainer Nick Hemmers doet oproep
OPEN DE SPORTSCHOLEN: Top kickbokstrainer Nick Hemmers doet oproep

De sportscholen moeten weer open, wel gecontroleerd en met afstand maatregelen in acht genomen.

Sinds de coronavirus maatregelen zijn alle sportscholen al weken gesloten, als dit lager aanhoudt zullen een aantal de deuren definitief moeten sluiten. Via social media doet top kickbokstrainer Nick Hemmers een oproep om de handen ineen te slaan.

"Is het misschien een idee om met alle sportscholen (althans zo veel mogelijk) een petitie of iets te maken zodat we toch open kunnen, wellicht in kleinere groepen en zonder contact, veel schaduw boksen en oefeningen en of zak trainingen," zegt Hemmers.

Open moet kunnen

"Er zijn allerlei winkels en grote bedrijven geopend en wij moeten dicht, terwijl ik zelf bijvoorbeeld 240 vierkante meter zaal heb, daar kan makkelijk 15 man op 1,5 meter afstand van elkaar trainen. Als we de handen ineen slaan en iets op poten zetten dan kunnen we misschien toch open gaan om onze mainstream leden tevreden te houden. "

De reacties stromen binnen van sportscholen die zich willen aansluiten bij het initiatief van Hemmers. Zelf interesse om deel te nemen of de petitie te steunen klik dan hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws