Op TV: Man bijt hond met 'invalide bokser' Dennis Verhoeven Nieuws
Nieuws

Op TV: Man bijt hond met 'invalide bokser' Dennis Verhoeven

Op TV: Man bijt hond met 'invalide bokser' Dennis Verhoeven
Op TV: Man bijt hond met 'invalide bokser' Dennis Verhoeven

Het leukste programma op tv is terug, Man bijt hond.

Het was even van de vertrouwde beeldbuis, Man bijt hond maar het ludieke tv-programma maakte rentelijk zijn terugkeer. Man bijt hond volgt de gewone man in het dagelijkse leven, in de nieuwe afleveringen is invalide bokser Dennis 'The Sledgehammer' Verhoeven in zijn voorbereidingen op zijn gevecht in februari 2020.

Verhoeven is een verschijning op zich, een man met een verleden die zich letterlijk een weg omhoog vocht. De Eindhovenaar, die zelfs wereldkampioen boksen werd staat zijn mannetje in de ring ondanks zijn handicap.

Grote passie

Bij Man bijt hond zal Verhoeven te zien zijn in de Gym van zijn trainer-coach Fidan en hoe hij daar niet alleen traint maar ook zelf als trainer optreedt. Maar ook wordt hij in zijn dagelijks leven gevolgd.

ZIE OOK >> Invalide Bokser Dennis Verhoeven is voor niemand bang

In 10 afleveringen is Verhoeven te volgen die naast een fervent bokser een grote passie heeft, voetballen en een groot fan is van PSV. Verhoeven is voor vele het levende bewijs dat een handicap je niet hoeft tegen te houden je droom te volgen. De afleveringen met Verhoeven zijn vanaf vanaf 2 september te zien op SBS 6, van 19:30 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws