Home / Nieuws / Bokskampioen Dennis Verhoeven: wat nou ‘beperking’ gewoon doen

Bokskampioen Dennis Verhoeven: wat nou ‘beperking’ gewoon doen

Dennis Verhoeven is bokskampioen en heeft een lichamelijke beperking maar dat heeft hem nooit tegengehouden.

In de sportschool van trainer Fidan verteld Dennis hoe hij ooit begon met boksen, vooral de Rocky films met Sylvester Stallone waren een inspiratie voor de goedlachse vechter.

Na twee keer te zijn getroffen door teelbalkanker en geopereerd te zijn zag hij het even niet meer zitten. Totdat Fidan hem op straat aansprak en hem voorstelde eens te komen trainen, dit moment veranderde letterlijk het leven van Dennis.

We zijn als familie

Na zijn indrukwekkende bokscarrière, die hij recent afsloot traint hij nu zelf ook jonge vechters en brengt deze de fijne kneepjes van het boksen bij.

Hij is dan ook erg geliefd onder de vechters bij Fidan, waar hij een hechte band mee heeft. Het voelt meer als familie en beiden zien elkaar als broers. Dennis is er duidelijk over, Fidan heeft hem naar het niveau gebacht en was zijn redding.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT