🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola

🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola

Andy Ruiz maakte afgelopen nacht zijn terugkeer tegen Chris Arreola, maar het was een stuk moeilijker dan hij had verwacht. De Mexicaanse-Amerikaanse bokser kreeg een knockdown voor zijn kiezen, maar krabbelde op. Ook het publiek deed mee en vocht op de tribunes een bendeoorlog uit.

De voormalige wereldkampioen zwaargewicht Ruiz, overleefde een knockdown in de tweede ronde van zijn gevecht met Arreola. De bokser die Anthony Joshua bij verrassing versloeg, maar later verloor van de Brit volgde het gameplan van trainer Eddy Reynoso.

Complete oorlog

Het doel was een ​​unanieme beslissingsoverwinning te behalen in de zeer beladen wedstrijd met Chris Arreola in het Dignity Health Sports Park in Carson, Californië. De puntentelling was 117-110, 118-109 en 118-109, allemaal in het voordeel van Ruiz.

Het publiek leefde op eigen wijze mee en diverse knokpartijen braken uit op de tribunes. Volgens bronnen waren leden van concurrente bendes aanwezig en vochten hun geschil uit. ,,We hebben gedaan wat we moesten doen om de overwinning te behalen”, zei Ruiz na afloop. De bendes zullen daar hetzelfde over denken.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page