🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola

🎥 Oorlog: Publiek knokt mee tijdens Ruiz tegen Arreola

Andy Ruiz maakte afgelopen nacht zijn terugkeer tegen Chris Arreola, maar het was een stuk moeilijker dan hij had verwacht. De Mexicaanse-Amerikaanse bokser kreeg een knockdown voor zijn kiezen, maar krabbelde op. Ook het publiek deed mee en vocht op de tribunes een bendeoorlog uit.

De voormalige wereldkampioen zwaargewicht Ruiz, overleefde een knockdown in de tweede ronde van zijn gevecht met Arreola. De bokser die Anthony Joshua bij verrassing versloeg, maar later verloor van de Brit volgde het gameplan van trainer Eddy Reynoso.

Complete oorlog

Het doel was een ​​unanieme beslissingsoverwinning te behalen in de zeer beladen wedstrijd met Chris Arreola in het Dignity Health Sports Park in Carson, Californië. De puntentelling was 117-110, 118-109 en 118-109, allemaal in het voordeel van Ruiz.

Het publiek leefde op eigen wijze mee en diverse knokpartijen braken uit op de tribunes. Volgens bronnen waren leden van concurrente bendes aanwezig en vochten hun geschil uit. ,,We hebben gedaan wat we moesten doen om de overwinning te behalen”, zei Ruiz na afloop. De bendes zullen daar hetzelfde over denken.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page