? Elleboog Tsjech mept Reyes knock-out in Las Vegas Nieuws
Nieuws

? Elleboog Tsjech mept Reyes knock-out in Las Vegas

? Elleboog Tsjech mept Reyes knock-out in Las Vegas

Dominick Reyes ontmoette zijn gelijke in Jiri Prochazka afgelopen nacht tijdens het UFC Vegas 25 main event in Las Vegas. De Tsjech die duidelijk op sloopmissie was maakte via TKO in ronde 2 een einde aan zijn rivaal met een spinning elleboog.

Voor de fans die meekeken was de headliner tussen Reyes en Prochazka van start af gelden vol met actie. Het gevecht dat voor 95% staande plaatsvond was een heen en weer van brute stoten. In ronde een raakte Reyes al flink geblesseerd aan zijn eerder gebroken neus. Dit leek de vechter parten te spelen.

Elleboogje

In ronde twee ging het flink los en bleven zowel Reyes als Prochazka op elkaar inbeuken alsof het een lieve lust was. Het lukte Reyes om Prochazka naar de grond te krijgen, echter ontsnapte de Tsjech met de viking staart op zijn hoofd uit de greep. Het duurde dan ook niet lang of de beslissing viel. Bij verassing draaide Prochazka in en deelde een spinning back elleboog uit die je zelden ziet, dit betekenden einde oefening voor Reyes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws