'Ook 17 kilo extra spieren!' McGregor deed het zo Nieuws
Nieuws

'Ook 17 kilo extra spieren!' McGregor deed het zo

'Ook 17 kilo extra spieren!' McGregor deed het zo

Conor McGregor, voormalig UFC- wereldkampioen kweekte maar liefst 17 kilo extra aan spieren. De Ier geeft zijn geheim prijs, eten en proteïne shakes zijn de basis.

De Ierse UFC-ster McGregor deelde onlangs op sociale media dat hij een gewichtsklasse is gestegen en in de afgelopen zes maanden 17 kilo aan spieren is aangekomen. Na een schokkende blessure tijdens een gevecht in juli, werkt McGregor samen met trainer Alejandro Celdrán om spieren op te bouwen met een strikt dieet en gerichte trainingen, aldus de Spaanse krant AS.

De vechter vertrouwde op voedsel zoals kip, vis, eieren en eiwitshakes om winst te maken en at in totaal zes maaltijden per dag, vertelde Celdrán aan de Spaanse krant ABC. Dit is hoe een typische dag van spierversterkende maaltijden eruitziet voor McGregor, volgens zijn trainer.

McGregor richtte zich bij elke maaltijd op eiwitten

Om spieren op te bouwen, zei Celdrán dat McGregor minstens 130 tot 180 gram eiwit per dag nodig had, of ongeveer 0,7-1 gram per pond lichaamsgewicht. Als resultaat bestond elk bord voedsel uit ongeveer 40% eiwit, 30% groenten en de laatste 30% uit koolhydraten.

Als ontbijt nam McGregor ontbijtgranen en eieren, met een snack halverwege de ochtend van fruit, honing en een salade. Zijn hoofdmaaltijd was vaak kip met rijst en een groente, zoals asperges. Voor het avondeten genoot McGregor vaak van een Ierse stoofpot van vlees en aardappelen.

Goede balans vinden

De maaltijden van McGregor zijn volgens AS op smaak gebracht met veel kruiden zoals basilicum en oregano, die een rijke bron van antioxidanten zijn en ontstekingen kunnen helpen verminderen en de cardiovasculaire gezondheid kunnen bevorderen.

McGregor dronk ook shakes om zijn dieet af te ronden met vloeibare calorieën. Volgens AS zal hij er twee per dag consumeren: een vanille- en pindakaas shake bij zijn hoofdmaaltijd en een chocolade shake met biologische thee voor het slapen gaan. Volgens zijn trainer waren de maaltijden van McGregor zorgvuldig uitgebalanceerd met de juiste verhoudingen koolhydraten, eiwitten en vetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws