Ontmoet je kickboks helden bij Glory 90: 'Oog in oog met je favoriete vechter' Nieuws
Nieuws

Ontmoet je kickboks helden bij Glory 90: 'Oog in oog met je favoriete vechter'

Ontmoet je kickboks helden bij Glory 90: 'Oog in oog met je favoriete vechter'

Op zaterdag 23 december opent GLORY 90 zijn deuren in Ahoy Rotterdam voor een evenement dat belooft niet alleen spannend te zijn voor de vechtsportfans, maar ook een unieke ervaring biedt.

Glory Kickboxing heeft iets bijzonders in petto voor de bezoekers: de Fan Zone. Deze zone is speciaal ingericht om fans dichter bij hun favoriete vechters te brengen en hen de kans te geven om verschillende aantrekkelijke prijzen te winnen.

Openingstijden en locatie

De Fan Zone opent een uur eerder dan de hoofdzaal, waardoor bezoekers vanaf 16.30 uur welkom zijn. Dit geeft fans de gelegenheid om de sfeer op te snuiven en zich onder te dompelen in de wereld van GLORY kickboksen voordat de prelims om 19.00 uur beginnen.

De locatie, Ahoy Rotterdam, is een iconische plek die bekend staat om het hosten van grote sportevenementen en biedt de perfecte achtergrond voor dit spannende evenement.

Ontmoet de vechters

Een van de hoogtepunten van de Fan Zone is de mogelijkheid voor fans om enkele van de topvechters van GLORY persoonlijk te ontmoeten. Onder de aanwezige vechters bevinden zich namen zoals Tyjani Beztati, Antonio Plazibat, Levi Rigters, Donegi Abena, Jay Overmeer, Serkan Ozcaglayan, Luis Tavares, Mohamed Amine en Ibrahim El Bouni.

Deze interactie biedt fans een zeldzame kans om direct in contact te komen met de atleten, handtekeningen te verzamelen en foto's te maken.

Exclusieve giveaways

Om de ervaring nog memorabeler te maken, heeft GLORY een speciale actie voor de eerste 400 aanwezigen in de Fan Zone. Deze gelukkige vroege vogels ontvangen een gratis GLORY T-shirt, een aandenken dat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden door de echte vechtsportfans.

Deze giveaways zijn een manier voor de organisatie om hun waardering te tonen voor de toewijding en steun van de fans.

Een unieke ervaring voor fans

De GLORY 90 Fan Zone is meer dan alleen een ontmoetingsplaats; het is een viering van de vechtsportcultuur. Fans krijgen de kans om deel uit te maken van een gemeenschap die de sport en haar atleten waardeert.

Dit initiatief van GLORY toont hun inzet om fans een onvergetelijke ervaring te bieden, ver buiten de gevechten in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws