'Ik maak je af!' UFC-ster McGregor dreigt zwaargewicht kort te slaan Nieuws
Nieuws

'Ik maak je af!' UFC-ster McGregor dreigt zwaargewicht kort te slaan

'Ik maak je af!' UFC-ster McGregor dreigt zwaargewicht kort te slaan

Een onverwachte vete is ontstaan tussen UFC-vechter Conor McGregor en zwaargewicht Tom Aspinall. Aspinall's recente uitspraken over McGregor's comeback hebben geleid tot een felle reactie van de Ierse vechter. McGregor, bekend om zijn directe en soms controversiële stijl, reageerde met dreigementen op Twitter (nu X) richting Aspinall.

Aspinall's reactie op McGregor's dreigementen

In een interview met YouTuber True Geordie reageerde Aspinall op de dreigementen van McGregor. Hij uitte zijn verbazing over hoe McGregor beledigd kon zijn door zijn opmerkingen.

Kort nadat Aspinall zijn opmerkingen maakte, plaatste McGregor een inmiddels verwijderde tweet waarin hij Aspinall een rat noemde, dreigde hem te doden en hem opriep afscheid te nemen van een van zijn sponsordeals.

Aspinall's eerste reactie

Aspinall vond het vreemd bedreigd te worden door McGregor, aangezien hij 'The Notorious' niet persoonlijk kent. Hij had de opmerkingen gemaakt tijdens een interview op een beginnend YouTube-kanaal van een vriend.

Aspinall uitte zijn verbazing over hoe McGregor de video, die slechts een paar honderd keer bekeken was, had gezien en hoe hij hierdoor beledigd kon raken.

Aspinall's focus een gevecht met Jon Jones

Ondanks de controverse met McGregor, blijft Aspinall gefocust op zijn doel: een gevecht om de onbetwiste titel tegen zwaargewichtkampioen Jon Jones. Hij is het niet eens met het idee dat het gevecht tussen Stipe Miocic en Jones voor de 'onbetwiste' titel zou moeten zijn.

Dana White's plannen

UFC-president Dana White heeft echter duidelijk gemaakt dat het gevecht tussen Jones en Miocic volgend jaar doorgaat, na het herstel van Jones van een recente blessure. Aspinall heeft aangegeven dit oneerlijk te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws