Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen Nieuws
Nieuws

Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen

Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen

De WWE heeft zojuist afscheid genomen van Superster Andrade 'Cien' Almas. Er gingen al geruchten dat er iets gaande was maar dit werd vandaag bevestigd. Zo zou de worstelaar zelf op willen stappen maar wilde de WWE dat niet honoreren.

De Mexicaan Almas (echte naam Manuel Alfonso Andrade Oropeza. red), worstelde vanaf 2015 onder de vlag van de WWE en werd ondermeer NXT en United States Champion.

Afgewezen

De sport entertainment organisatie WWE kwam met deze mededeling naar buiten: ,,WWE heeft overeenstemming bereikt over het ontslag van Andrade. We wensen hem het allerbeste bij al zijn toekomstige inspanningen", aldus de WWE.

Andrade was al een langere tijd niet meer te bewonderen op WWE televisie en scheen erg ontevreden te zijn over de organisatie. Zo kwam vorige week al het gerucht naar buiten dat de Mexicaan zijn ontslag had ingediend maar dit werd toen nog afgewezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws