Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen

Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen

De WWE heeft zojuist afscheid genomen van Superster Andrade ‘Cien’ Almas. Er gingen al geruchten dat er iets gaande was maar dit werd vandaag bevestigd. Zo zou de worstelaar zelf op willen stappen maar wilde de WWE dat niet honoreren.

De Mexicaan Almas (echte naam Manuel Alfonso Andrade Oropeza. red), worstelde vanaf 2015 onder de vlag van de WWE en werd ondermeer NXT en United States Champion.

Afgewezen

De sport entertainment organisatie WWE kwam met deze mededeling naar buiten: ,,WWE heeft overeenstemming bereikt over het ontslag van Andrade. We wensen hem het allerbeste bij al zijn toekomstige inspanningen”, aldus de WWE.

Andrade was al een langere tijd niet meer te bewonderen op WWE televisie en scheen erg ontevreden te zijn over de organisatie. Zo kwam vorige week al het gerucht naar buiten dat de Mexicaan zijn ontslag had ingediend maar dit werd toen nog afgewezen.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page