Onstuitbaar! Kickboksfenomeen De Vries meest actief onder de profs Nieuws
Nieuws

Onstuitbaar! Kickboksfenomeen De Vries meest actief onder de profs

Onstuitbaar! Kickboksfenomeen De Vries meest actief onder de profs

Thian de Vries is ongetwijfeld de meest actieve prof-kickbokser uit ons land. De Enfusion kampioen die tussendoor bij andere organisaties vecht heeft bijna elke maand in de ring gestaan.

Dat de Vries een groot talent is laat zijn ongeslagen record zien. De kickbokser die hem wil verslaan moet nog geboren worden. de afgelopen zes maanden stond De Vries vijf keer in de kickboksring met tussendoor een onbesliste partij tussen de alleen maar winsten.

Op 15 juli stapt De Vries de ring in bij Spirits of Legend vol.1 in Japan waar hij tegenstander Yuya treft. deze zal volgens insiders keihard zijn best moeten doen om toptalent De Vries naar de loef te steken.

Experts en fans zouden De Vries graag bij Glory in de ring zien de grootste kickboksorganisatie ter wereld. Zelf zei De Vries dat het daarvoor nog even te vroeg is en ij nog meer ervaring op wil doen.

De meest actieve professionele kickbokser

Thian de Vries is onmiskenbaar de meest actieve professionele kickbokser van Nederland. De Enfusion-kampioen, die tussendoor ook bij andere organisaties vecht, staat bijna maandelijks in de ring.

De Vries bewijst zijn talent met zijn ongeslagen record. De kickbokser die hem wil verslaan is nog niet geboren. De afgelopen zes maanden heeft De Vries vijf keer in de kickboksring gestaan, met tussendoor een onbesliste partij tussen de overwinningen.

Op 15 juli betreedt De Vries de ring tijdens Spirits of Legend vol.1 in Japan, waar hij tegenstander Yuya ontmoet. Insiders waarschuwen Yuya dat hij keihard zal moeten werken om toptalent De Vries te verslaan.

Ambities voor Glory: Dromen van het grootste kickboksplatform

Zowel experts als fans dromen ervan om De Vries te zien schitteren in de ring van Glory, de grootste kickboksorganisatie ter wereld. De Vries zelf gaf echter aan dat de tijd er nog niet rijp voor is en dat hij meer ervaring wil opdoen.

Ondanks zijn bescheidenheid is het duidelijk dat De Vries alles in zich heeft om de top te bereiken. Met zijn onverslaanbare vechtstijl en onvermoeibare werkethiek is het slechts een kwestie van tijd voordat hij de kickbokswereld verovert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws